Privacy statement

Wanneer u op deze website het formulier invult, geeft u aan gebeld te willen worden door een hypotheekadviseur voor een indicatie van uw hypotheekmogelijkheden. U vertrouwt ons dan persoonlijke informatie toe. Deze privacyverklaring geeft u inzicht in de wijze waarop wij met deze informatie omgaan.

Deze website wordt regelmatig aangepast. Met het oog hierop is het mogelijk dat deze privacyverklaring van tijd tot tijd wordt gewijzigd. Lees daarom regelmatig de privacyverklaring voor het meest actuele privacybeleid. Blijft u na publicatie van de wijzigingen gebruikmaken van de diensten van T&P Advies, dan aanvaardt u daarmee het gewijzigde privacybeleid.

Gebruik van deze website

Indien u onze site bezoekt, informatief gebruikt en eventueel ons formulier invult, zijn wij uitsluitend geïnteresseerd in gegevens die iets zeggen over het succes van de site. Bezoekersaantallen, duur van een bezoek en piekuren geven ons waardevolle informatie om de website verder te kunnen verbeteren en meer klanten te mogen bedienen. Er worden door ons slechts niet-herleidbare bezoekgegevens bijgehouden door middel van een 'cookie'. Uw bezoek blijft dus anoniem.

T&P Advies adverteert onder meer via websites van derde partijen. Deze partijen kunnen gebruik maken van action tags (ook bekend als 'enkele pixel-gifs' of 'webbakens') om de doeltreffendheid van de campagne te meten. De informatie die deze partijen via action tags verzamelen, is volledig anoniem.

De gegevens die u invoert voor het aanvragen van advies worden opgeslagen in diverse databases / systemen, zodat wij deze informatie beschikbaar kunnen maken voor onze hypotheekadviseurs of hypotheekadviseurs van partners en zodat uw aanvraag zo goed mogelijk beoordeeld en opgevolgd kan worden. Het kan zijn dat u niet gebeld wordt n.a.v. uw adviesaanvraag, maar dat een zorgvuldig geselecteerd partnerbedrijf dit doet. Dit kan onder andere voorkomen op het moment dat T&P Advies zelf niet genoeg capaciteit heeft om uw aanvraag te behandelen. Mocht u direct na het invullen van ons formulier op andere gedachten gekomen zijn en toch geen contact te wensen, dan kunt u dit kenbaar maken op info [at] tenpadvies.nl. Als wij op het moment van de ontvangst van uw e-mail nog geen contact met u hebben opgenomen, dan zullen wij dat ook niet meer doen.

Mocht u aan de hypotheekadviseur aangeven dat u geïnteresseerd bent in onze diensten, dan zullen uw gegevens gebruikt worden om contact met u te onderhouden aangaande uw hypotheek.

Wet Bescherming Persoonsgegevens

T&P Advies zal uw persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens zorgvuldig behandelen. De verwerking van die persoonsgegevens door T&P Advies of een door T&P Advies aangewezen derde, zal in het kader van een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering plaatsvinden, in het bijzonder gericht op de volgende activiteiten:

Op de verwerking van persoonsgegevens is de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen van toepassing. De volledige tekst van de gedragscode is te raadplegen via de website van de Nederlandse Vereniging van Banken www.nvb.nl.

Indien u een aangevraagde hypotheekofferte getekend retour zendt, worden de persoonsgegevens getoetst bij het BKR te Tiel. Daarnaast is het mogelijk dat wij uw gegevens verstrekken aan een (hypotheek) adviseur of andere partij waarmee T&P Advies een samenwerking is aangegaan met als doel een aanvullend advies te kunnen geven.

T&P Advies selecteert haar partners met grote zorg en vraagt grote zorg voor privacyregels. Helaas kan T&P Advies geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor de wijze waarop deze partijen en/of instellingen uw persoonsgegevens verwerken. Neem voor verdere informatie contact op met de betreffende partij of instelling.

Verwijdering van uw gegevens

Indien u geen klant bent of wilt worden bij T&P Advies kunt u ons per e-mail verzoeken om uw gegevens uit onze systemen te laten verwijderen. U kunt in dit geval mailen naar info@tenpadvies.nl.

Vragen?

Indien u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u ons altijd een e-mail sturen op info@tenpadvies.nl of bellen met onze Klantenservice via 055-538 0461.